Terug

Volg Shownieuws

Dua Lipa geschokt door vuurwerkincident bij haar concert

Nieuws

29 juli 2022, 12:33

Dua Lipa heeft donderdag op Instagram gereageerd op het vuurwerkincident tijdens haar concert in Toronto woensdagavond. Daarbij raakten meerdere bezoekers gewond.

"Gisteravond is er vuurwerk waarvoor geen toestemming was gegeven afgestoken tijdens mijn concert in Toronto", aldus de Britse in een boodschap aan haar fans. "Veiligheid heeft altijd de hoogste prioriteit bij mijn shows en mijn team en ik zijn net zo in shock en verward als jullie allemaal zijn. De zaak wordt onderzocht en alle betrokkenen werken er hard aan om er achter te komen hoe dit heeft kunnen gebeuren."

Op sociale media circuleerde donderdag bovenstaande video die is opgenomen in de Scotiabank Arena in Toronto. Daarop is te zien hoe siervuurwerk over de arenavloer en de lucht in schiet. Het is niet duidelijk waar het vuurwerk vandaan komt of wie het heeft afgestoken. De plaatselijke hulpdiensten was naar eigen zeggen vooraf niet gevraagd om uit voorzorg bij de show aanwezig te zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.