Terug

Volg Shownieuws

Duitsland lijkt klaar te zijn met Sylvie Meis

Nieuws

20 dec 2021, 09:21

Volgens de entertainmentwebsite Intouch lijkt Duitsland klaar te zijn met Sylvie Meis. De Duitse entertainmentwebsite heeft een vlijmscherp stuk geschreven waarin ze vertellen dat de presentatrice en haar man enorm passé zijn.

Lang was Sylvie een rijzende ster in Duitsland, maar dit lijkt nu te veranderen. In 2017 werd ze ontslagen bij RTL Deutschland omdat haar Duits niet op Peil zou zijn. Sindsdien heeft ze nog wel wat presentatieklussen gehad, zoals Love Island, maar de kijkcijfers vielen enorm tegen. In de video bovenaan de pagina legt Evert het hele verhaal uit.

Niclas Castello

De entertainment website is ook niet mild voor de kunstenaar. Niclas staat bekend om zijn moderne popart en straatkunst, maar zou sinds het huwelijk zijn artistieke ambities op een laag pitje hebben gezet. Hij lijkt zijn tijd vooral op warme stranden met Sylvie te besteden. Het koppel wordt in ieder geval flink afgebrand door de website.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.