Terug

Volg Shownieuws

Duncan Laurence spreekt zich uit over Wouter Hardy

Nieuws

9 mei 2023, 16:38

Duncan Laurence heeft nog geen gesprek gehad met Wouter Hardy, de songwriter met wie hij zijn hit Arcade schreef en later in onmin raakte. De zanger hoopt hem tijdens de komende dagen in Liverpool te zien, zo zei hij dinsdag tegen de Nederlandse media bij het verlaten van zijn hotel.

Laurence heeft desgevraagd nog geen contact gezocht met Hardy. "Ik heb hem niet gesproken, maar ik ben super dankbaar voor wat we überhaupt samen hebben neergezet. Ik hoop dat hij naar de finale gaat en dat we elkaar dan misschien zien." Hardy is bij het komende songfestival betrokken als medeschrijver van de inzending van Estland.

Discussie

Afgelopen week vertelde Hardy in het AD dat hij ruzie heeft met Laurence en dat hij in aanloop naar en tijdens het Eurovisie Songfestival in 2019 niet eerlijk is behandeld door de zanger en diens mentor Ilse DeLange. Zo was er discussie over de verdeling van de royalties en vond Hardy dat hij genegeerd werd in Tel Aviv.

Ruzie

Later legden Hardy en Laurence hun ruzie bij, maar die laaide kort geleden weer op na een discussie over het nieuwe album van de zanger. Hardy stelde in het AD dat hij Laurence zelfs nooit meer hoeft te spreken.

Shownieuws sprak op de grote dag voor Mia en Dion met de vader en zus van Mia over het songfestival-avontuur. Bekijk de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.