Terug

Volg Shownieuws

Duncan Laurence te zien in Amerikaanse show

Duncan Laurence te zien in Amerikaanse show

Nieuws

20 mrt 2021, 15:23

Duncan Laurence heeft zijn eerste optreden in een Amerikaanse talkshow geboekt. De Nederlandse songfestivalwinnaar is woensdag te zien in het bekende praatprogramma The Today Show van tv-zender NBC.

Duncan gaat er Arcade zingen, het nummer waarmee hij in 2019 het Eurovisiesongfestival won. "WHAAA! Mijn eerste optreden op de Amerikaanse tv", schrijft de zanger op Instagram.

Hoewel het alweer bijna twee jaar geleden is dat Duncan de songfestivalbokaal in ontvangst nam, is Arcade sinds begin dit jaar een hit in de Verenigde Staten. Het liedje staat op de rand van een notering in de Amerikaanse Billboard Hot 100, iets wat maar weinig Nederlandse artiesten is gelukt.

De nieuwe bekendheid van Arcade in de VS dankt Duncan aan de app TikTok. Talloze gebruikers maakten de afgelopen maanden filmpjes waarin het nummer te horen is.

In de video boven dit artikel zie je het interview met Duncan nadat hij in de Amerikaanse charts terecht kwam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.