Terug

Volg Shownieuws

Duncan Laurence voelt zich gelukkigste man op aarde

Duncan Laurence voelt zich gelukkigste man op aarde

Nieuws

9 sep 2021, 20:26

Duncan Laurence voelt zich de gelukkigste man op aarde. De zanger is donderdag precies een jaar verloofd met zijn grote liefde Jordan.

Op Instagram Stories staat hij hierbij stil. Zo deelt Duncan onderstaande foto, hij schrijft: "Ik kan niet geloven dat we al één jaar verloofd zijn. De tijd met jou vliegt voorbij. Ik ben de gelukkigste man op aarde. I love you to the milky way and back!"

Verloofd

Duncan en de Amerikaanse Jordan, die werkt als songwriter, leerden elkaar kennen in Los Angeles. De vonk sloeg over toen ze samen aan de slag gingen in de studio. "We hebben ontzettend veel geschreven", zegt Duncan. En ook in coronatijd bleven de twee doorwerken aan Duncans debuutalbum, dat vrijdag uitkomt, maar ook aan "toekomstige dingen".

"Het was ontzettend fijn en bijzonder om iemand zo goed te leren kennen door middel van het schrijven van songs", zegt hij. "We zijn inmiddels verslaafd aan het schrijven van liedjes. Elke dag komt er wel een liedje uit. Het is zo fijn om een droom te kunnen delen met iemand waar je ook nog eens smoorverliefd op ben. Het klikt gewoon hartstikke goed. Ja, ik ben hartstikke gelukkig."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.