Terug

Volg Shownieuws

Dyantha onthult akkefietje met Amanda Balk

Dyantha onthult akkefietje met Amanda Balk

Nieuws

12 feb 2021, 15:01

Dyantha Brooks heeft onthuld waarom haar band met Amanda Balk ernstig is bekoeld. In de Shownieuws Podcast vertelt de presentatrice over een akkefietje met de oud-realityster...

Amanda en Dyantha kennen elkaar al hun hele leven uit hun jeugd in Amsterdam-Noord. Toen de steenrijke (destijds) man van Amanda werd opgepakt, stuurde Dyantha haar als Shownieuws-deskundige dan ook een berichtje. Hierin schreef ze het uiteraard vervelend te vinden om het te moeten vragen, maar dat ze toch voor Shownieuws wilde checken hoe de vork in de steel zat. Amanda's reactie was een stuk minder vriendelijk...

Wat ze heeft gestuurd en hoe het verder ging tussen Dyantha en Amanda, hoor je in het de Shownieuws Podcast vanaf minuut 06:00.

Dyantha en Bart bespreken in de Shownieuws Podcast de laatste nieuwtjes met bekende gasten. De aflevering over onder anderen Marco en Denise van Temptation Island én Amanda Balk is hierboven te beluisteren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.