Terug

Volg Shownieuws

Echtgenoot Bibian Mentel: 'Verdrietig maar trots!'

Echtgenoot Bibian Mentel: 'Verdrietig maar trots!'

Nieuws

30 mrt 2021, 08:37

Edwin Spee, de man van Bibian Mentel, reageert dinsdag in een uitgebreid en emotioneel bericht op Instagram op het overlijden van zijn vrouw.

Hij schrijft: "Verdrietig maar trots!! Met veel verdriet moet ik afscheid nemen van mijn mooie vrouw, lieve vriendin, beste maatje en de vrouw die mij leerde waar het echt om gaat in het leven. Ondanks Corona en dat ze daardoor sinds 1 maart 2020 geen werk meer had, ondanks het feit dat ze wist dat ze haar laatste jaar leefde en we door de lockdown maar weinig konden ondernemen maakte Bibian van elke dag toch weer een feestje.

Tot de laatste minuut was haar prachtige lach onverwoestbaar en was ze instaat de mensen om haar heen liefde te geven. Ondanks dat Bibian stervende was behoren de laatste weken tot de mooiste weken van mijn leven. Ik wil iedereen bedanken voor de mooie berichten. Ik ben trots dat zij zoveel mensen heeft weten te raken en heb Bibian beloofd om haar boodschap te blijven verspreiden. Verzamel herinneringen ipv bezittingen!! En ben ajb een beetje lief voor elkaar."

De paralympisch snowboardkampioene overleed maandag op 48-jarige leeftijd. Bibian leed al lang aan kanker. Begin maart werd bekendgemaakt dat ze uitzaaiingen in haar hersenen had en dat genezing volgens haar artsen niet meer mogelijk was. Mentel vertelde daarna dat ze nog genoot van alle momenten die ze nog had. Vorige week dinsdag opende ze nog haar eigen Cruyff Court in Utrecht.

(foto: Instagram Bibian Mentel)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.