Terug

Volg Shownieuws

Ed Sheeran doet bizarre bekentenis

Ed Sheeran doet bizarre bekentenis

Nieuws

16 apr 2023, 22:04

Ed Sheeran voelt zich pas sinds een paar jaar echt volwassen. Op Instagram schrijft de 32-jarige Britse zanger dat dat gevoel pas kwam toen er heftige dingen in zijn leven gebeurden.

"Ik heb me nooit echt volwassen gevoeld, tot een paar jaar geleden. Toen gebeurden er echt wat zware dingen", schrijft de zanger. "En het kwam heel erg bij me binnen dat dit sowieso bij iedereen gebeurt, het maakt niet uit hoe oud je bent."

In korte tijd overleed zijn goede vriend Jamal Edwards en kreeg zijn vrouw Cherry te horen dat ze een tumor had. "Vrienden van mij zijn hun ouders verloren toen ze nog tieners waren en ze waren spontaan volwassen daardoor", aldus Sheeran. "Ik heb het gevoel dat rouw, depressie en angst een einde maken aan jeugdige onwetendheid, omdat het zo echt en definitief is. Onze jeugd eindigt wanneer de pijn het overneemt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.