Terug

Volg Shownieuws

'Ed Sheeran en vrouw geven dochter deze bijzondere naam'

Nieuws

12 juli 2022, 22:49

De pasgeboren dochter van Ed Sheeran en zijn vrouw Cherry Seaborn heet Jupiter. Dat meldt de Britse krant The Sun. In mei maakte Sheeran bekend dat hij vader is geworden van een tweede meisje.

De naam, die 'dapper en gedurfd' betekent, zou een bijzondere betekenis hebben voor het paar. Een bron vertelt aan de Britse krant dat ze de betekenis en de uniekheid van de naam mooi vinden.

Het nieuws van Sheerans tweede dochter kwam geheel onverwacht, want het was niet publiekelijk bekend dat Seaborn zwanger was. "We wilden jullie even laten weten dat we nog een prachtig meisje hebben gekregen", schreef Sheeran bij een foto van een paar babysokjes. "We zijn zo verliefd op haar. En we zijn zo trots om nu een familie van vier te zijn." Samen hadden ze al dochtertje Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

De zanger werd onlangs nog beschuldigd van plagiaat bij het nummer Shape of You, maar is hiervan in april dit jaar vrijgesproken. Meer hierover bekijk je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.