Terug

Volg Shownieuws

Ed Sheeran in het geheim getrouwd?

Ed Sheeran in het geheim getrouwd?

Nieuws

28 aug 2018, 10:35

Het lijkt er sterk op de Ed Sheeran stiekem in het huwelijksbootje is gestapt. De zanger hint er tijdens een interview met Access op dat de grote dag al geweest is.

Wanneer de zanger gevraagd wordt of hij al wat dingen voor zijn grote dag gepland heeft, begint hij van oor tot oor te glunderen en houdt hij zijn linkerhand omhoog met daaraan een ring om zijn ringvinger. Als de interviewer hem vervolgens enthousiast feliciteert, ontkent de zanger het ook niet. "Ik laat nooit iets van mijn privéleven zien", antwoordt Ed op de vraag hoe hij het geheim heeft kunnen houden.

Begin dit jaar werd ook al gesproken over een geheim huwelijk tussen Ed en Cherry, toen de zanger plotseling met een ring om zijn vinger liep. Volgens hem ging het echter niet om een trouwring maar een verlovingsring. Ed en Cherry maakten hun verloving in januari bekend.

Een woordvoerder benadrukte later tegen Access dat de zanger niets heeft bevestigd.

(Redactie/BuzzE)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.