Terug

Volg Shownieuws

Eddy Zoëy begonnen met opnames eerste Ranking the Stars

Eddy Zoëy begonnen met opnames eerste Ranking the Stars

Nieuws

12 sep 2021, 19:05

Eddy Zoëy is begonnen met de opnames van zijn eerste reeks van het RTL 5-programma Ranking the Stars. De presentator, die het stokje heeft overgenomen van Paul de Leeuw, deelt zondag op Instagram een foto op de set van de show.

Het debuut van Zoëy is vanaf 27 oktober te zien, zo onthulde hij in juli in RTL Boulevard. Welke BN'ers in dat seizoen onalledaagse vragen gaan beantwoorden en elkaar de maat nemen, is nog niet bekend. De nieuwe presentator houdt dat ook nog even geheim. "We zijn gestart met de opnames ondertussen, maar ik dek nog even af, wie er allemaal op bezoek komen."

Paul de Leeuw was, op twee seizoenen na in 2009, de presentator van het programma. Toen hij in 2019 van BNNVARA naar RTL vertrok verhuisde de serie met hem mee. Vorig jaar werd bekend dat De Leeuw en RTL uit elkaar gingen maar wel op projectbasis bleven samenwerken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.