Terug

Volg Shownieuws

Eddy Zoëy ziet bruiloft Britt Dekker als persoonlijke 'mijlpaal'

Nieuws

8 sep 2024, 21:43

Voor Eddy Zoëy is de bruiloft van presentatrice Britt Dekker een persoonlijke "mijlpaal". Dat zei de presentator zondag aan de desk van RTL Boulevard. Hij was jarenlang de presentator van datingshow Take Me Out, waarin Britt in 2009 een deelnemer was. Het programma werd de doorbraak van Britt op tv. Zij trouwde zaterdag, maar was eerder al druk aan het oefenen voor de grote dag (zie video).

"Voor mij is het natuurlijk een mijlpaal, hè. Ik heb natuurlijk aflevering na aflevering in Take Me Out geprobeerd om Britt aan de man te brengen, en het is gelukt!", zei Eddy. Collega Daan Nieber grapte daarop dat Zoëy Britt naar het altaar had moeten begeleiden. "Absoluut", lachte Eddy.

De 32-jarige Britt trouwde zaterdag met regisseur Max Apotowski. Zondag liet ze via Instagram weten trouwen "echt heel leuk" te vinden.

Jawoord

In oktober 2023 zei Britt vol overtuiging ‘ja’ tegen Max toen hij haar ten huwelijk vroeg (zie video hieronder). Ze liet toen al vol enthousiasme weten dat haar paarden een speciale rol zouden spelen op hun grote dag. 

Britt Dekker ten huwelijk gevraagd
6:04
Britt Dekker ten huwelijk gevraagd

Foto: © 2024 ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.