Terug

Volg Shownieuws

Edsilia Rombley maakt pijnlijke blunder

Nieuws

14 apr 2024, 11:47

Een ongemakkelijk moment zaterdagavond in het RTL-programma Make Up Your Mind. Zangeres Edsilia Rombley maakte een nogal pijnlijke blunder (zie video)...

Edsilia dacht in een van de deelnemende dragqueens Piet Paulusma te herkennen, maar de bekende weerman is al ruim twee jaar geleden overleden. Shownieuws-deskundige Bart Ettekoven vertelde zaterdagavond in Shownieuws nog met Edsilia gesproken te hebben over deze blunder en ook dat RTL de beelden niet meer vrij wil geven... Meer hierover is in bovenstaande video te zien.

Glennis Grace

Edsilia liet zich onlangs nog uit over het vertrek van Glennis Grace bij de Ladies of Soul. Het "goede gevoel" om de Ladies of Soul te laten doorgaan met Glennis was er nog niet, stelde ze namens de groep bij de aankondiging van een nieuw concert in 2025. De reeks concerten in 2022 werd geannuleerd na negatieve publiciteit rond een geweldsincident waar Glennis bij betrokken was. De formatie gaat nu dus zonder haar optreden.

Tekst gaat verder onder de video.

Shownieuws-tafel over exit Glennis bij Ladies of Soul
6:10
Shownieuws-tafel over exit Glennis bij Ladies of Soul

"We vonden het moeilijk om weer verder te gaan, want we hebben heel veel liefde voor Glennis", zei Edsilia "Maar we moeten ook op de bühne staan met een gezond en goed gevoel. Als dat er nog niet is, dan is het niet het moment om dat toch te doen."

De zangeres stelde ook dat er veel gesprekken zijn geweest om hoe Ladies of Soul verder moest. "Maar we wilden niet meer wachten, het duurde te lang", zei ze namens de groep. "We hebben er al heel lang over gedaan om terug te komen. We hebben al zoveel moeten cancelen."

Voor het concert in 2025 keert Trijntje Oosterhuis terug naar de groep. Daarnaast bestaat de groep uit Berget Lewis en Candy Dulfer.

Glennis en Ladies of Soul blijven moddergooien
2:30
Glennis en Ladies of Soul blijven moddergooien

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

(headerfoto: Edwin Smulders)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.