Terug

Volg Shownieuws

Edwin Jonker en Peter Lusse in ONE de Musical

Edwin Jonker en Peter Lusse in ONE de Musical

Nieuws

6 juli 2021, 08:30

Soy Kroon en Edwin Jonker gaan een rol spelen in de nieuwe voorstelling ONE de Musical. Ook Peter Lusse, Nienke Latten en Jasper Kerkhof behoren tot de cast.

Voor Peter Lusse, die de laatste jaren operavoorstellingen maakte, is het een comeback in de musicalwereld. "Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik weer graag in een musical zou willen spelen", laat Lusse weten. "Dat ik in deze show mag spelen, naast al die andere talentvolle mensen, is geweldig."

Latten verruilt na haar Duitse hoofdrol van prinses Jasmine in de musical Aladdin het buurland weer voor een voorstelling van Nederlandse bodem. "Duitsland was een waanzinnig avontuur, maar speciaal voor ONE kies ik voor Nederland", vertelt ze.

De voorstelling van musicalproducent en schrijver Roel Pieters vertelt het verhaal van Mira, dochter van koning Cheops in het oude Egypte. Zij wordt verliefd op arbeider Amon die bouwt aan de wereldberoemde piramide van Mira's vader. Componist Edwin Schimscheimer en musicaldirector en arrangeur Marco Kuypers zijn verantwoordelijk voor de muziek.

Op 28 november gaat ONE de Musical in Studio's Aalsmeer in première.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.