Terug

Volg Shownieuws

Een emotionele Frans Bauer: 'Bang om mijn liefde kwijt te raken'

Nieuws

2 feb 2022, 16:51

Frans Bauer is doodsbang om zijn vrouw Mariska te verliezen wanneer zij eerder dit jaar wordt getroffen door een herseninfarct. "Ik was bang om mijn liefde kwijt te raken."

Begin januari belandt de familie Bauer in een nachtmerrie. Mariska voelt zich niet goed en gaat naar een arts, die een allergische reactie vermoedt. Ze vertrouwt het niet en besluit toch toch met Frans naar het ziekenhuis gegaan. Daar werd een klein herseninfarct geconstateerd.

Enorm bang

"Toen dacht ik: waar moet dit heen", vertelt Frans aan Privé in een dubbelinterview met zijn 'Maris'. "Je mag best weten dat ik enorm bang was voor wat zou komen. Ik was bang om mijn grote liefde kwijt te raken. (...) Zo zit je nog gezellig thuis en niet veel later ben je in het ziekenhuis op de afdeling Neurologie, wat niet een heel fijne plek is. Die onzekerheid was nog het ergste, dat ik niet wist hoe het zou aflopen."

Kinderen

Ook voor hun kinderen is het vreselijk, vult Mariska Frans aan. "Het was voor hen geen prettig gezicht. Heel anders dan ze van hun moeder gewend zijn." Ze laten alles uit hun handen vallen en staan 24/7 voor hun mama klaar. "Ze maken het eten, wassen de kleding, stofzuigen, halen boodschappen en ga zo nog maar even door. (...) Ik ben er trots op. Het is een nare situatie, maar zo fijn om dit te zien, dat iedereen voor mij klaarstaat."

Inmiddels voelt Mariska zich iets beter, maar helemaal de oude is ze nog niet. "Ik ben een knokker, dus ik zal er alles aan doen om weer de oude te worden. Als ik wat restverschijnselen overhoud, moet ik daarmee leren leven." Wel is ze al blij met hoe het nu gaat. "Zoals de zaken er nu voorstaan, ben ik een gezegend mens."

Ruim twee weken geleden gaat Shownieuws langs bij de familie Bauer. Frans vertelt dan hoe het momenteel met zijn vrouw gaat. Het gesprek is in de video boven dit artikel te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.