Terug

Volg Shownieuws

Een emotionele hereniging voor Patricia Paay

Nieuws

26 nov 2021, 19:34

Een emotionele dag voor Patricia Paay. Ze kon na lange tijd eindelijk haar hondjes weer in haar armen sluiten!

Patricia werd eind oktober onverwachts in het ziekenhuis opgenomen vanwege een complicatie aan haar heup. Twee weken geleden liet ze weten weer onder het mes te moeten. Die operatie is inmiddels geweest en het herstel gaat voorspoedig en boven verwachting. Maar Patricia moest wel haar twee hondjes missen. Iets wat haar erg zwaar viel.

Patricia laat weten dat ze verhuisd is naar een locatie dichterbij Rotterdam. "Wat het natuurlijk een stuk makkelijker maakt om bezoek te krijgen van mijn man, mijn zus of mijn dochter. Gecheckt op Corona en gelukkig nog steeds Corona-vrij. Wel zijn overal de regels aangescherpt voor wat betreft het aantal mensen wat langs mag komen, dat is wel een beetje jammer in deze tijd."

Gelukkig heeft Patricia na alle ellende eindelijk haar viervoeters weer in de armen kunnen sluiten: "Ik kan bijna niet met woorden uitdrukken hoe gelukkig mij dat maakt. Zwabber en Lilliy zijn toch ook een beetje mijn kindjes en ik heb ze de afgelopen weken echt enorm gemist. Eindelijk mochten zij op bezoek komen. Wat een geweldig weerzien was dat. Het was echt duidelijk dat zij mij ook missen!"

Patricia laat weten dat het er allemaal positief uitziet, de komende tijd gaat ze hard werken aan haar revalidatie. "Gezellig feesten met iedereen zit er de komende tijd nog niet in maar wat ik nu alweer bereikt heb ben ik heel blij mee. Ik blijf zoals jullie weten altijd positief en bij mij is het glas altijd halfvol. Voor nu wens ik jullie allemaal vast een heel fijn weekend!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.