Terug

Volg Shownieuws

Een emotionele Paskal Jakobsen: ' F*cking pandemie achter de rug'

Nieuws

3 juli 2022, 17:01

Paskal Jakobsen heeft het optreden gemist. Dat het nu eindelijk weer kan maakt de frontman van BLØF dan ook behoorlijk emotioneel. "Ik dacht serieus dat we nooit meer voor zo'n groot publiek zouden spelen."

Zaterdagavond trad de band tijdens Concert at Sea op voor zo'n 45 duizend man. Een geluksmoment voor Paskal, zo liet hij zijn publiek meermaals emotioneel weten: "We hebben een f*cking pandemie achter de rug."

De zanger is de afgelopen twee jaar vaak bang geweest dat het 'oude bestaan' nooit meer terug zou komen. "Ik dacht serieus dat we nooit meer voor zo'n groot publiek zouden spelen. (...) Ik spreek namens alle bands als ik zeg dat we dankbaar zijn voor de energie die het publiek ons heeft gegeven. Want wat hebben we met z'n allen kut jaren gehad."

Zonder publiek

Tijdens de coronacrisis trad BLØF op in de Rotterdamse Ahoy tijdens een speciaal livestreamconcert. Een mooi initiatief, maar Paskal had daar ook behoorlijk wat moeite mee. Je ziet het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.