Terug

Volg Shownieuws

Een en al lof voor 'bikkel' Rosa in Vier Handen Op Eén Buik

Een en al lof voor 'bikkel' Rosa in Vier Handen Op Eén Buik

Nieuws

25 jan 2017, 10:18

De 20-jarige Rosa zit diep in de schulden en woont in een gedeelde woning van het Leger Des Heils wanneer ze onverwachts in verwachting raakt. En dat terwijl ze dacht dat dat vanwege haar overgewicht vrijwel uitgesloten was. Xandra Brood gaat in Vier Handen Op Eén Buik de uitdaging aan om samen Rosa orde op zaken stellen. En dat gebeurt!

Door haar positieve en hardwerkende inzet steelt Rosa de harten van vele kijkers. Slechts twee weken na de geboorte van haar zoontje krijgt Rosa een grotere woning toegewezen en terwijl ze nog herstellende is van haar bevalling grijpt ze die kans met beide handen aan. Haar nieuwe huis wordt steeds meer een thuis en Rosa zorgt met hulp van Xandra dat haar financiën op orde worden gesteld.

Rosa houdt door haar schuld slechts 50 euro per maand over om boodschappen te doen, maar met behulp van een budgetcoach leert ze efficiënt inkopen te doen en ook die tips neemt de moeder ter harte aan. Wanneer Xandra voor de laatste keer langsgaat schrijft Rosa zich in bij een opleiding voor gastvrouw. De proactieve houding van de tienermoeder zorgt voor zeer positieve reacties (zie video).

Kijk hier de aflevering terug!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.