Terug

Volg Shownieuws

'Eén tegen 100 van de buis'

'Eén tegen 100 van de buis'

Nieuws

15 feb 2018, 07:18

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Media heeft een lijst samengesteld met amusementsprogramma's van de Publieke Omroep die volgens de criteria van de nieuwe Mediawet zouden sneuvelen. Onder meer populaire programma's als Eén tegen 100 met Caroline Tensen, Bed & Breakfast en de specials van Boer zoekt Vrouw zouden van de buis moeten verdwijnen omdat zij te weinig "moeilijk bereikbare kijkers" trekken.

Dat blijkt uit een nota waarover De Telegraaf donderdag bericht. De krant heeft de lijst in het bezit gekregen via een Wob-verzoek. Programma's als Wie is de mol, Boer zoekt vrouw en Heel Holland bakt voldoen vermoedelijk wel aan de nieuwe stresstest.

Het kortwieken van het amusement bij de Publieke Omroep is het gevolg van de nieuwe Mediawet. De NPO beklemtoont dat programma's pas echt verdwijnen als zij twee seizoenen niet aan de nieuwe criteria voldoen.

(BuzzE)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.