Terug

Volg Shownieuws

Een van de Sister Wives uit realityshow verbreekt relatie

Een van de Sister Wives uit realityshow verbreekt relatie

Nieuws

3 nov 2021, 14:50

Kody Brown uit Sister Wives, een realityshow over een polyamoureuze familie in het Amerikaanse Arizona, heeft één vrouw minder. Christine maakte dinsdag op Instagram bekend dat ze haar relatie met Kody na meer dan 25 jaar heeft beëindigd.

"Kody en ik zijn uit elkaar gegroeid en ik heb de moeilijke beslissing gemaakt om te vertrekken", laat Christine weten. "We zullen altijd deel van elkaars leven blijven uitmaken als ouders van onze prachtige kinderen en staan achter ons geweldige gezin."

Ook Kody postte over de breuk op Instagram. "Christines beslissing om te vertrekken heeft heel wat verdriet veroorzaakt. We hebben heel veel mooie jaren gehad samen en ik heb enorm veel respect en bewondering voor haar. Alhoewel ze haar eigen weg inslaat, zullen we altijd toegewijde ouders blijven."

Sister Wives is sinds 2010 te zien op zender TLC. De serie draait om Kody, zijn vier vrouwen Meri, Janelle, Christine en Robyn en hun achttien kinderen. Kody is officieel getrouwd met Meri en heeft een 'spirituele verbintenis' met de andere vrouwen. Christine en Kody hebben samen zes kinderen: Asypen (26), Mykelti (25), Paedon (23), Gwendlyn (20), Ysabel (18) en Truely (11).

(foto: Instagram TLC)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.