Terug

Volg Shownieuws

'Een verademing' voor Tooske en Bastiaan Ragas

'Een verademing' voor Tooske en Bastiaan Ragas

Nieuws

18 aug 2020, 01:20

Een verademing, zo noemen Tooske en Bastiaan Ragas het. Want in regio Noord zijn de scholen weer begonnen en dat betekent dat zij hun handen weer vrij hebben...

Na alle corona-perikelen en de zomervakantie zitten alle vier hun kids weer in de schoolbanken. En dus hebben pa en ma, na weken, eindelijk weer het huis voor hun alleen. Ze vertellen er alles over in bovenstaande video!

Toch zal het ook lastig voor ze worden hun kinderen weer minder te zien. Helemaal omdat ze afgelopen zomer een bijzondere verrassing hadden voor hun ouders. “Als je 13 jarige dochter, met hulp van haar zusjes en broer, als verrassing, je 15 jarig huwelijk organiseert; inclusief bruidskleding, ceremonie, speech, familie, borrel en diner. Ze had zelfs een bruidsboeket voor me..”, heeft een stomverbaasde Tooske op Instagram geschreven bij foto’s van het tafereel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.