Terug

Volg Shownieuws

Eenmalig zes uur lang cultuur op de radio

Eenmalig zes uur lang cultuur op de radio

Nieuws

2 dec 2020, 11:24

De publieke omroep komt binnenkort met een avondvullend programma in het teken van kunst en cultuur. Als steuntje in de rug voor de culturele sector maken de NTR en de VPRO een zes uur durend cultuurprogramma, dat op 21 december te horen zal zijn op NPO Radio 1.

Jellie Brouwer, presentator van Kunststof, en Pieter van der Wielen van Nooit meer slapen, starten de avond vanuit Tivoli Vredenburg om 19.00 uur. Zij spreken met verschillende makers uit de muziek, literatuur, theater en musical over het belang van kunst en cultuur in een samenleving.

Onder meer cultuurminister Ingrid van Engelshoven komt voorbij om te spreken over de politieke perspectieven op de culturele sector. En presentator Atze de Vrieze praat de luisteraars elk uur bij over de laatste stand van zaken in de sector. Tussen 23.00 en 00.00 uur staat Met het oog op morgen, dat normaal op dat uur op NPO Radio 1 geprogrammeerd is, ook zoveel mogelijk in het teken van cultuur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.