Terug

Volg Shownieuws

Eerste afvaller Expeditie Robinson geeft op na één dag

Nieuws

6 sep 2021, 09:00

De eerste afvaller van Expeditie Robinson 2021 is zondag bekendgemaakt. Het gaat om een teamlid van kamp Noord die nog vóór de eilandraad zelf besloot het eiland te verlaten.

Dit artikel bevat spoilers van de laatste aflevering van Expeditie Robinson.

Opgeven

De eerste afvaller is Dennis Schouten, die vanwege gezondheidsklachten besloot de handdoek in de ring te gooien.

Twee jaar geleden kreeg de presentator een TIA, waarvan hij nog steeds last ervaart. Ook op het eiland ging het in de eerste nacht mis. Dennis herkende symptomen die hij ook had voordat hij een TIA kreeg.

"Ik voelde me zo k*t", legt Dennis de volgende ochtend uit. Hij ging midden in de nacht zin 'bed' uit toen hij de symptomen opmerkte. "Dat treurige gevoel op het keiharde strand. Dat maakt mij heel verdrietig omdat ik er gewoon niks aan kan doen. (...) Dan voel je je zo'n treurig, zielig hoopje mens."

De angst om weer een TIA te krijgen dwong Dennis om het eiland te verlaten. In de video bovenaan deze pagina vertelde Dennis over zijn deelname aan de expeditie.

Reacties

Veel kijkers hebben begrip voor de keuze van Dennis om het eiland te verlaten. Zo is te lezen in een greep uit de reacties hieronder.

Plottwist

Ook is er in dit seizoen van Expeditie Robinson een grote plottwist te zien. Acht oud-kandidaten grijpen dit seizoen een tweede kans, en strijden om de winst van Expeditie Robinson 2021.

De acht oud-kandidaten, waaronder Rob Geus en Wietze de Jager, zitten op een derde eiland. In de video hieronder reageren de oud-deelnemers op deze onverwachte wending.

Expeditie Robinson Extra deelnemers
3:13
Expeditie Robinson Extra deelnemers

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.