Terug

Volg Shownieuws

Genodigden in Carré voor afscheid Peter R. de Vries

Genodigden in Carré voor afscheid Peter R. de Vries

Nieuws

22 juli 2021, 10:38

De eerste genodigden voor het afscheid van Peter R. de Vries in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam zijn donderdagochtend rond 09.45 uur het theater binnengegaan (zie video bovenaan). De inloop duurt tot 10.45 uur.

De gasten worden bij de ingang gecontroleerd, om te kijken "of iedereen is wie hij zegt dat hij is", zegt een woordvoerder van RTL. Peter R. de Vries was een vaste en graag geziene gast in RTL Boulevard.

Onder meer de familie van de vermiste Tanja Groen en de nabestaanden van de omgebrachte jongen Nicky Verstappen, voor wie De Vries zich inzette, zijn in het theater. Bij de ingang praatten ze met elkaar. Ook burgemeester Femke Halsema van Amsterdam, de medewerkers van RTL Boulevard, RTL-topman Sven Sauvé, Humberto Tan, Nikkie Plessen, Edwin Evers en Linda, John en Johnny de Mol zijn aanwezig bij de dienst, net als misdaadverslaggevers Gerlof Leistra en Kees van der Spek.

Een stroom gasten betreedt het theater. Veel mensen dragen zwarte kleding, maar soms ook juist iets met kleuren. Vanaf de Sarphatistraat arriveren steeds nieuwe genodigden. Tientallen gasten zijn al binnen. Er zijn politieagenten aanwezig die de boel in de gaten houden.

De dienst begint om 11.00 uur. Direct na de bijeenkomst zal de kist via de hoofdingang van het theater naar buiten worden gedragen. Voor de uitvaart daarna zijn alleen familie en intimi uitgenodigd, de pers is nadrukkelijk gevraagd niet aanwezig te zijn.

Laatste eerbetoon

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries werd twee weken geleden neergeschoten in de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam. Hij overleed vorige week in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Woensdag brachten al duizenden mensen een laatste eerbetoon aan De Vries in Carré, bij een publiek afscheid, zie video hieronder:

Indrukwekkend afscheid Peter R. de Vries
1:44
Indrukwekkend afscheid Peter R. de Vries

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.