Terug

Volg Shownieuws

Eerste reacties IT 2: 'Véél enger dan deel 1, extreem bloederig en uiterst gruwelijk'

Eerste reacties IT 2: 'Véél enger dan deel 1, extreem bloederig en uiterst gruwelijk'

Nieuws

21 aug 2019, 17:39

Nog twee weken en dan is het zover: dan kun je na twee jaar zien hoe het 'The Losers Club' 27 jaar later afgaat in IT 2, wanneer zij opnieuw geteisterd worden door horrorclown Pennywise. Volgens de eerste recensies is de film een stuk enger dan het eerste deel en zullen fans er nog lang over napraten.

IT was een weergaloos succes in 2017. De film kreeg goede recensies en bracht enorm veel geld in het laatje, maar liefst 700 miljoen dollar. Toch waren er ook mensen die de film niet zo eng vonden, maar dat zit in het tweede deel wel beter volgens de eerste recensies.

Peter Sciretta van magazine Film schrijft: "IT: Chapter 2 is veel enger dan hoofdstuk één - meer Pennywise-beelden die je in je dromen zullen achtervolgen." Filmwebsite Geeks of Color is ook enthousiast over het nieuwe deel. "De film wisselt geheel de hoge verwachtingen in door gruwelijke angsten te tonen en weergaloze beelden te leveren", schrijft Dorian Parks.

Andere recensies beschrijven de film als 'bruut', 'extreem bloederig', 'uiterst gruwelijk', maar ook 'emotioneel' en 'ontroerend'. Sommige schrijven echter wel dat de film te lang duurt en soms ietwat gehaast aanvoelt.

In de film zien we hoe alle leden van de club als volwassen terugkeren naar het stadje Derry om het voor een laatste keer op te nemen tegen Pennywise, de moordlustige clown. Bekijk hierboven de trailer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.