Terug

Volg Shownieuws

Eigen realityserie voor Aadje en Richard van Ik Vertrek?

Eigen realityserie voor Aadje en Richard van Ik Vertrek?

Nieuws

30 dec 2020, 16:19

Begin december waren Aadje (45) en Richard (43) te zien in het programma Ik Vertrek. De kijkers raakten niet uitgesproken over het stel dat naar Spanje emigreerde. Aan Party laat het stel weten dat ze een eigen realityserie krijgen.

Meer dan 1,2 miljoen mensen zagen hoe Aadje en Richard een bed & breakfast begonnen in de Spaanse bergen. Het, naar eigen zeggen, 'leukste homostel van Nederland' is op dit moment drukker dan ooit. "De telefoon bleef maar afgaan", zegt Aadje. "Op aanraden van kennissen zijn wij in contact gebracht met Benno (manager, red)." De manager is achter de schermen bezig met een eigen programma voor de twee. "Bizar eigenlijk, maar hartstikke leuk. Zo'n eigen realifesoap", aldus Aadje.

Trouwen

Verder zijn de tortelduifjes - die al vijftien jaar samen zijn - van plan om te trouwen. Ze weten ook al precies hoe hun bruiloft eruit moet zien. Aadje zegt: "Een Turkse bruiloft, want dan kan ik het vier dagen lang vieren." De mannen willen elkaar thuis het jawoord geven. "Onze bed & breakfast heeft tenslotte genoeg ruimte."

Bron foto: AVROTROS

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.