Terug

Volg Shownieuws

Ekdom wint ook Gouden RadioRing

Ekdom wint ook Gouden RadioRing

Nieuws

25 jan 2018, 21:58

Het radioprogramma Ekdom in de Ochtend van Gerard Ekdom heeft donderdagavond de Gouden RadioRing 2017 gewonnen, de jaarlijkse publieksprijs voor het beste radioprogramma. Tijdens het Radio Gala in Theater Gooiland in Hilversum reikte de burgemeester van Hilversum de prijs uit.

De andere kanshebbers waren het nachtprogramma Kaj van Kaj van der Ree (3FM, BNNVARA), de ochtendshow Mattie, Fien & Igmar (Qmusic), Somertijd met Rob van Someren (Radio 10) en De Staat van Stasse van Stefan Stasse (Radio 2, KRO-NCRV).

Naast de publieksprijs werden in Hilversum ook de vakjuryprijzen, de Marconi Awards, uitgereikt. Eerder was al bekend dat de Marconi Oeuvre Award naar Adam Curry ging. Frits Spits reikte hem de award uit. In zijn dankwoord zei Cury zeer vereerd te zijn.

De Marconi Award voor aanstormend talent ging naar Joost Swinkels van Qmusic en Radio 10 won de prijs voor beste zender. Roosmarijn Reijmer werd bekroond met de Marconi Impact Award. Ze kreeg de prijs voor haar strijd om meer vrouwen een stem te geven op de radio.

De Gouden RadioRing werd donderdag voor de twaalfde keer uitgereikt. Voor het eerst waren er dit jaar vijf genomineerden in plaats van drie.

(BuzzE)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.