Terug

Volg Shownieuws

Elliot Page bedankt fans voor positieve reacties op coming-out

Elliot Page bedankt fans voor positieve reacties op coming-out

Nieuws

20 dec 2020, 22:19

Elliot Page heeft voor het eerst sinds hij bekendmaakte transgender te zijn van zich laten horen op sociale media. De 33-jarige acteur, die bekend is van de film Juno, plaatste een selfie en bedankte zijn fans voor alle positieve reacties op zijn coming-out.

De reacties noemt hij "het grootste geschenk" dat hij heeft gekregen sinds de bekendmaking. "Uit de grond van mijn hart, ik dank u", zegt hij tegen zijn ruim vier miljoen volgers. Page vroeg zijn volgers ook de organisaties Trans Lifeline en Trans Santa te steunen. Zij zetten zich in voor transgenders, maar hebben het momenteel moeilijk vanwege de coronacrisis.

De Canadees kreeg voor de rol in Juno onder meer een Oscar-nominatie, een nominatie voor een Golden Globe en twee BAFTA Awards. Page, die werd geboren als Ellen, maakte eerde deze maand bekend transgender te zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.