Terug

Volg Shownieuws

Elon Musk geeft Halloweenfeest in Dracula's Castle

Elon Musk geeft Halloweenfeest in Dracula's Castle

Nieuws

30 okt 2022, 20:10

Elon Musk geeft zondagavond een Halloweenfeest in Transsylvanië in Roemenië, waarvoor talloze miljardairs en Hollywoodsterren zijn uitgenodigd. Dat meldt het Roemeense netwerk StirilePROTV. Het feest vindt plaats in Bran Castle, dat ook wel bekendstaat als Dracula's Castle.

Onder anderen PayPal-oprichter Peter Thiel, Google-medeoprichter Sergey Brin, acteur Adrian Grenier en de actrice Angelina Jolie staan op de gastenlijst. Sommige gasten zouden al een paar dagen in Roemenië zijn, maar de Tesla-baas zelf zou pas op zondag arriveren.

Bran Castle dateert uit de 14e eeuw en bevindt zich nabij de stad Brasov. Dracula, een Transsylvaanse vampier, werd ooit gecreëerd door de schrijver Bram Stoker. Het personage zou gebaseerd zijn op de Roemeense prins Vlad Dracula. Toch is er geen bewijs dat hij ook in het kasteel heeft gewoond.

Voor het laatste nieuws over nationale en internationale sterren kan je elke dag kijken naar Shownieuws op SBS6. In de video bovenaan de pagina zie je de aflevering van 29 oktober.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.