Terug

Volg Shownieuws

Britney Spears bij afscheid Elton John van Brits publiek?

Nieuws

25 juni 2023, 15:21

Sommige fans kunnen niet wachten op het optreden van Elton John zondagavond op het festival Glastonbury en hebben vast een plekje vooraan bij het podium geclaimd. Een aantal festivalgangers stond zelfs al om 04.00 uur (lokale tijd) voor het hek, meldt BBC News.

Bepakt met snacks en sandwiches hadden diverse fans, verkleed als de zanger, zich al vroeg gemeld om zo ver mogelijk vooraan te staan tijdens het optreden dat om 21.00 uur (lokale tijd) begint. "Ik moest er gewoon bij zijn, het is heel belangrijk", zei een fan. Een ander had haar vriendje gestuurd om een plekje te reserveren terwijl ze zelf achterbleef om haar make-up te doen en tussendoor koffie en ontbijt te brengen.

De Pyramid Stage, waar John 's avonds optreedt, werd om 11.00 uur Britse tijd geopend met een optreden van het Bristol Reggae Orchestra en Windrush Choir. Later treden ook nog The Chicks, Blondie en Lil Nas X op voordat John de avond afsluit. Gefluisterd wordt dat Britney Spears als gastartiest met John het podium betreedt.

De 76-jarige zanger, die op Glastonbury afscheid neemt van het Britse publiek, zei eerder deze week op de Britse radio dat hij zijn setlist al helemaal uitgedacht heeft. "Ik begin met een nummer dat ik een jaar of tien niet meer gespeeld heb, we gaan zien hoe het gaat."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.