Terug

Volg Shownieuws

EMIDJ-Channah heeft spijt van verlaten programma

Nieuws

25 jan 2023, 20:40

Channah Koerten was één van de twaalf meisjes uit het programma: Echte Meisjes In De Jungle. Onlangs verliet ze het programma. Tijdens de opnames leek ze nog opgelucht met haar vertrek, maar daar heeft ze nu spijt van...

In Reality Aftertalk: Echte Meisjes In De Jungle vertelt Channah over haar vertrek. In de jungle heeft ze gevraagd aan haar teamgenoten om haar eruit te stemmen, omdat ze haar kinderen mist. "Ik heb vanaf dag één gezegd: 'Jongens, stem op mij als er een stemronde komt dan wil ik er gewoon uit'." vertelt Koerten in het programma.

Spijt

Na haar vertrek had Channah spijt. "Vanaf dat moment had ik spijt. Toen dacht ik: shit. Ik heb ten eerste mijn team in de steek gelaten, dat vond ik toch wel echt heel erg want je wordt toch iets hechter. Ik vond het fysiek ook helemaal niet zwaar, dus ik had het gewoon af kunnen maken. Ik dacht ook: waar heb ik nou om gezeurd eigenlijk? Maar dat is allemaal achteraf." Wel was de realityster enorm blij om haar kinderen weer te zien.

Volgend seizoen

Channah is zeker nog niet klaar met de jungle."In de jungle dacht ik echt: ik ga nooit meer meedoen en ik snap überhaupt niet dat ik mee ben gegaan. Maar zou ik nu gebeld worden voor seizoen twee dan sta ik echt vooraan." Twee vrouwen die ze graag in haar team zou willen hebben zijn Kim Feenstra en Real Housewife Maria Tailor.

In gesprek met Lieuwkje

Shownieuws sprak onlangs nog alle deelnemers van het nu al spraakmakende seizoen. Aan online verslaggever Lieuwkje Dijkstra vertelden de sterren hoe zij het hebben ervaren (spoiler: vreselijk). Je ziet het in de video bovenaan de pagina

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.