Terug

Volg Shownieuws

EMIDJ-Jill Goede openhartig over toekomst met Leroy

Nieuws

13 mrt 2023, 13:26

Jill de Goede kennen we allemaal als winnares van Big Brother, maar ook als deelneemster van Echte Meisjes in de Jungle. De blondine is al een tijdje gelukkig met Leroy en in de auto bij Youtuber Nick Eshuis vertelt Jill openhartig over de toekomst.

Leroy de Rouw..... is de grote liefde van Jill. Waar hij eerder meedeed aan het programma Lang Leve de Liefde waar hij de liefde helaas niet vond. Vond hij zijn droomvrouw tijdens de finale van het tweede seizoen van Big Brother namelijk, jawel hoor: Jill! Alhoewel ze beide meededen aan Big Brother zaten ze niet gezamenlijk in het huis. Jill was namelijk een seizoen eerder te zien.... Maar op de afterparty van de finale in seizoen twee, sprong de vonk over tussen de twee.

Bonusmama

Toen Jill en Leroy samen kwamen had Leroy al een dochtertje van zes uit een eerdere relatie. In de auto bij Youtuber- Nick Eshuis vertelt ze hierover: "Ik hou super veel van haar. Leroy en zijn dochtertje, dat is zo mooi om te zien die liefde. Ik hou ook heel veel van haar, dat is een ding wat zeker is."

Waarna ze vertelt dat haar eigen kinderwens er juist door versterkt is.  “Ik zou ook heel graag iets van mijn eigen vlees en bloed willen als ik dit zo zie. Ze woont bij ons, dus dag en nacht ben je met haar en dan denk je, ik zou dit ook heel graag zelf willen.” 

Onwel

Hoewel Big Brother een geweldig avontuur was voor Jill, is zeker niet alles soepel verlopen. Zo is ze een keer onwel geraakt. wat heftige beelden opleverde. Bekijk de video bovenaan de pagina voor de beelden die destijds zijn uitgezonden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.