Terug

Volg Shownieuws

Emile Ratelband reageert op 'schietpartij'

Emile Ratelband reageert op 'schietpartij'

Nieuws

21 juni 2021, 22:31

Er zouden vier schoten zijn gelost op een huis van Emile Ratelband. De positiviteitsgoeroe reageert in Shownieuws op het incident…

De buren van Emile dachten in de nacht van zondag op maandag schoten te hebben gehoord. Bij het pand van Emile in Arnhem gingen na meerdere meldingen een aantal agenten met kogelvrije vesten richting het huis. In een raam aan de voorkant van de woning en in een raam van de buren is een gat te zien. Uit onderzoek zal moeten blijken of er daadwerkelijk is geschoten.

Emile reageert verbouwereerd op het incident. “Het is vreselijk, vreselijk, vreselijk”, zegt hij tegen Shownieuws. Er is volgens hem sprake van één groot misverstand. “Ik heb die meneer gebeld die woont in het appartement. Hij zei: we hebben thermoplane glas. Dat zijn twee lagen glas. Dat eerste glas is gebroken, het lijkt net of daar een kogel doorheen gegaan is. Maar het tweede glas is gewoon nieuw."

"Als het een kogel is geweest, had er een huls moeten worden gevonden aan de buitenkant", verklaart Emile. "Dat is één. En die kogel had gevonden moeten worden aan de binnenkant. Dus er is helemaal niks aan de hand."

Alle uitspraken van Emile en beelden zijn te zien in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.