Terug

Volg Shownieuws

Emma Heesters brengt nummer uit met Yves Berendse

Nieuws

3 aug 2024, 21:14

In de Nederlandse muziekwereld is er weer een spannende samenwerking in aantocht. Zangeres Emma Heesters en zanger Yves Berendse hebben aangekondigd dat ze binnenkort samen een nummer zullen uitbrengen. De twee gaven onlangs een indrukwekkend optreden tijdens de Amsterdamse Zomer, waar de vonk voor hun muzikale samenwerking oversloeg.

Emma boekte eerder al succes met haar duet met Rolf Sanchez, Pa Olvidarte eindigde hoog in de hitlijsten. Emma's krachtige stem en hoe zij als geen ander met andere artiesten iets magisch kan creëren, maakt haar een van de populairste artiesten van Nederland.

Yves Berendse heeft momenteel een enorme hit met Terug in de Tijd. Het is slechts een kwestie van tijd voordat we kunnen genieten van wellicht een nieuwe hit.

"Toen we daar op het podium stonden, dacht ik al, ik heb helemaal zin in ons eigen duet", vertelt Emma enthousiast aan Shownieuws terwijl ze terugblikt op de Amsterdamse Zomer. Het duet wordt volgens Emma op 4 september uitgebracht.

Parijs

Op dit moment is Emma in Parijs, waar ze de eer had om op te treden tijdens de Olympische Spelen. Bekijk onderstaande video voor meer hierover.

Emma Heesters mag optreden tijdens de Olympische Spelen
1:56
Emma Heesters mag optreden tijdens de Olympische Spelen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.