Terug

Volg Shownieuws

Emma Heesters openhartig over geruchten relatieproblemen

Nieuws

5 aug 2022, 20:44

Emma Heesters heeft vrijdagavond gereageerd op de geruchten die juicekanalen over haar en haar partner Wesley Hoedt verspreiden. Volgens meerdere juicekanalen zou Hoedt de zangeres hebben bedrogen en zouden de twee relatieproblemen hebben.

"Ja, die juicekanalen. Ik moet heel eerlijk zeggen dat wij ons daar niet heel erg mee bezighouden. Voor ons zijn het roddels", zegt Heesters in RTL Boulevard. "Wat ik wel kan zeggen is dat wij heel gelukkig met elkaar zijn en heel verliefd zijn." Momenteel is Hoedt druk met voetbal, zegt Heesters. "En ik met mijn zangcarrière. We hebben wel lekker veel tijd voor elkaar, dat vinden we belangrijk. We genieten van het leven. We hebben ook nog geen plannen voor kindjes."

Heesters en Hoedt zijn sinds 2020 bij elkaar. Omdat Hoedt in de Belgische competitie actief is als voetballer, woont het stel ook in België. Heesters kocht in augustus vorig jaar een huis in Antwerpen.

Even geleden zong Emma het nummer 'I'll Be There' bij Hoge Bomen. Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.