Terug

Volg Shownieuws

Emma Heesters verbaast volgers met Instagram-video

Nieuws

18 apr 2024, 21:37

Emma Heesters, die in januari jongstleden nog onthulde dat ze wel eens vreemd is gegaan (zie video), heeft haar volgers op Instagram verbaast met een nieuwe video.

In die video zingt ze namelijk niet Nederlands, Engels of Spaans, maar... Arabisch! "Ik heb dit al langere tijd graag willen doen, nu had ik eindelijk de moed ervoor. Hoe vond jij het gaan?", schrijft Emma bij de video.

Beluister hier de Arabische zang van Emma Heesters. Tekst gaat verder onder de video.

Emma Heesters zingt Arabisch
1:08
Emma Heesters zingt Arabisch

Lovende reacties

In de comments krijgt Emma antwoord van haar fans: iedereen is dolenthousiast. "Woooooow, you did excellent", schrijft iemand bijvoorbeeld, en een ander: "Ik hou van je moed en vastberadenheid om jezelf te blijven uitdagen tot grote hoogtes. Absolutely love this!"

Voor Emma smaakt het ook alvast naar meer, want ze vraagt haar fans: "Zal ik volgende week het nummer Kaho Na Kaho doen!?"

Bedrogen

Vorig jaar maart werd bekend dat Emma en Wesley Hoedt uit elkaar gingen. Ze waren sinds 2020 samen. Volgens geruchten zou Wesley zijn vriendin bedrogen hebben, maar dat ontkende hij zelf met een bericht. Ondanks dat het uit was tussen Emma en Wesley werden de twee wel regelmatig samen gesignaleerd. In onderstaande video is te zien dat Emma hier geheimzinnig op reageert. Later kwamen ze terug bij elkaar, vandaag de dag zijn Emma en Wesley nog altijd een setje.

Emma Heesters doet geheimzinnig over ex Wesley
0:47
Emma Heesters doet geheimzinnig over ex Wesley

Foto: Edwin Smulders.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.