Terug

Volg Shownieuws

Emma Watson kreeg als kind 'water vermengd met wijn' van vader

Emma Watson kreeg als kind 'water vermengd met wijn' van vader

Nieuws

27 apr 2023, 17:21

Emma Watson maakte op jonge leeftijd al kennis met het gebruik van alcohol. De 33-jarige actrice, met name bekend door haar rol als Hermelien in de succesvolle Harry Potter-filmreeks, vertelt hierover in gesprek met de Britse zakenkrant Financial Times.

Verbaasd was ze toen leeftijdsgenoten haar destijds 'enthousiast' vertelden over de eerste keren dat zij alcohol mochten consumeren. "Mijn vader gaf me als kind al water met wijn bij de lunch. Ik was dan ook behoorlijk in de war in mijn tienertijden toen ik van iedereen hoorde dat het juist een verboden iets was."

Met een acteercarrière die al langere tijd op een laag pitje staat, heeft Watson nu de aandacht verlegd naar het ondernemerschap. De Britse actrice lanceert binnenkort een eigen premium gin.

Samen met haar drie jaar jongere broer Alex treedt ze daarmee in de voetsporen van haar ouders die in het verleden in de wijnhandel zaten.

Alles over binnenlandse- en buitenlandse sterren, royalty en crime zie je dagelijks rond 23:00 uur in Shownieuws. Bovenaan de pagina is de meest recente uitzending te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.