Terug

Volg Shownieuws

Emotioneel afscheid voor RTL-weerman Reinier

Emotioneel afscheid voor RTL-weerman Reinier

Nieuws

28 juni 2024, 20:16

Weerman Reinier van den Berg presenteerde vrijdagavond na 35 jaar zijn laatste weerbericht in het RTL Nieuws. Hij bedankte daarbij in het bijzonder de kijkers, voor het kijken naar de uitzendingen en het insturen van foto's. Reinier was al sinds 1989 weerman, toen RTL net was opgericht.

"Alleen maar woorden van dank. Dank aan de zender, dat ik dit 35 jaar kon doen. En dank naar u, dat u altijd heeft gekeken, dat u foto's heeft gestuurd", sprak Reinier de kijker toe. Hij bedankte ook zijn collega's. "Want zonder alle mensen op de vloer was het niet mogelijk dit 35 jaar te doen."

De meteoroloog hoopt dat mensen blijven "genieten van het weer", zo besluit hij. "Ik ga allerlei andere dingen doen, maar het weer neem ik altijd met me mee. Dat blijft altijd op me passen."

De weerman maakte woensdag bekend dat hij ging stoppen bij RTL Nieuws. Hij wil meer tijd steken in zijn andere werkzaamheden. Reinier is sinds 2018 zelfstandig ondernemer en heeft een sprekersbureau opgericht. Daarnaast schrijft hij artikelen, boeken en lesmateriaal.

Shownieuws: Halftime show, is iedere dag rond 22:00 uur te zien bij SBS6 met het laatste entertainmentnieuws, crime, en royalty. In de video onderstaand is de meest recente uitzending te zien.

Naar de aflevering van Shownieuws

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.