Terug

Volg Shownieuws

Emotioneel verlies voor Fred van Leer

Emotioneel verlies voor Fred van Leer

Nieuws

8 okt 2022, 19:24

Het was een emotionele week voor Fred van Leer. De stylist laat zaterdag op sociale media weten dat zijn dierbare vriendin Helma vorige week is overleden.

Fred heeft over het overlijden van Helma een mooi bericht gedeeld op Instagram. Hij laat hierin weten dat hij Helma een "aantal maanden" geleden heeft ontmoet. "En na 2 minuten zat je al in mijn hart", aldus Van Leer. "In de maanden die volgde hebben we vaak contact gehad, je vertelde me dat je het niet altijd makkelijk hebt gehad maar dat je altijd positief bleef, en dat is een inspiratiebron voor vele."

"Toen kreeg ik afgelopen zaterdag een app van je man dat je was overleden. Gister was je uitvaart maar je blijft bij iedereen in het hart. Want daar hoor je! Lieve Helma je was een moordwijf en zal je voice notes nog vaak terug luisteren, en maak ze helemaal gek daarboven. Heel veel sterkte Jack en alle andere die haar lief hadden."

Onder het bericht condoleren Fred zijn volgers hem met dit verlies.



Voor het laatste nieuws over nationale en internationale sterren kan je elke dag kijken naar Shownieuws op SBS6. In de video bovenaan de pagina zie je de aflevering van 7 oktober.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.