Terug

Volg Shownieuws

Ook Charly Luske reageert emotioneel op huwelijksproblemen

Nieuws

1 apr 2022, 15:45

Een dag nadat Tanja Jess op Instagram bevestigde dat zij en haar man Charly Luske huwelijksproblemen hebben, reageert nu ook Charly emotioneel.

Op Instagram schrijft hij vrijdagmiddag onder meer: 'I fucked up. En dat spijt mij enorm. Ik werk al langere tijd aan mijn issues, maar helaas ben ik er nog niet..."

De zanger gaat verder: "Het allerergste is dat ik m'n geliefde gezin zo te kort heb gedaan, dat vind ik verschrikkelijk. Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor m'n acties en ga nog harder werken aan mezelf. In dit alles had ik me geen betere partner kunnen wensen dan Tanja en ik houd nog steeds zielsveel van haar. Ik hoop dan ook dat jullie haar en onze kinderen rust, respect en privacy gunnen."

Zijn vrouw reageerde donderdagavond op de onthulling van het onlineprogramma RoddelPraat dat hij zou hebben opgebiecht dat hij "berichten" had uitgewisseld met een andere vrouw. Zelf wilde ze niet in haar bericht in detail treden, maar ze erkende dat "Charly problematisch gedrag laat zien. Dat er sprake is van een hardnekkige behoefte aan bevestiging waardoor hij bepaalde verleidingen niet kan weerstaan. (...) Wij zijn al ruim 21 jaar samen dus ik ben op de hoogte van Charly's extreem onveilige jeugd en ken zijn demonen en issues".

Ook haalde Tanja keihard uit naar RoddelPraat: "Deze 'mensen' deinzen werkelijk nergens voor terug", schreef ze, mede namens haar man. "Maken zich schaamteloos schuldig aan misogynie, racisme, seksisme, ageisme. (...) Ze vullen hun zakken over lijken via de diepste, donkerste grachten van hun ziel."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.