Terug

Volg Shownieuws

Emotionele dag voor Patricia Paay

Nieuws

28 sep 2021, 14:48

Patricia Paay heeft dinsdag een heftige ochtend achter de rug. De tandjes van hondje Zwabber hebben een poetsbeurt nodig, en daarvoor moet hij onder narcose gebracht worden.

''Vanmorgen al in alle vroegte al naar de dierenarts,'' aldus Patricia op Instagram. ''Mijn lieve Zwabber gaat onder narcose omdat zijn tandjes schoongemaakt moeten worden. Je hart breekt toch en Zwabber wilde zijn mama niet loslaten. Deze dingen moeten nou eenmaal net als bij ons maar leuk is het niet. Het lijkt wel of ze dat voelen. Ik heb er gewoon buikpijn van en hoop dat alles goed gaat. Vanmiddag mogen we Zwabber weer ophalen. Ik kan niet wachten op hun telefoontje.''

Patricia kan door haar bericht op veel steun rekenen. Mensen leven onder het bericht vooral met haar mee en reageren met hartjes. Zo probeert schrijfster Heleen van Royen Patricia gerust te stellen. ''Komt goed!,'' schrijft ze.

La Paay haalde eerder dit jaar nog een gigantisch bedrag op voor de Rotterdamse dierentuin Blijdorp. In de video boven dit artikel zie je hoe ze ambassadeur van deze dierentuin werd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.