Terug

Volg Shownieuws

Emotionele Duncan Laurence: 'Ik ben mijzelf verloren'

Emotionele Duncan Laurence: 'Ik ben mijzelf verloren'

Nieuws

7 nov 2021, 17:28

Duncan Laurence heeft twee pittige jaren achter de rug. Op social media vertelt de zanger in een emotioneel bericht dat hij de afgelopen tijd veel 'ups', maar ook enorme diepe dalen heeft gekend.

Duncan gaat als een speer. De Songfestivalwinnaar is op tournee, hij is verloofd en boekte met zijn nummer 'Arcade' grote successen in Amerika. Toch heeft hij het dit jaar heel wat dieptepunten bereikt. Op Instagram schrijft hij: "Deze laatste twee jaar zijn zwaar geweest. Met heel veel 'ups' en 'downs'."

De zanger voelde zich 'lost', zoals hij verder vertelt. "Ik ben mijzelf verloren soms. Ik ging te ver met mijzelf te pushen, vaak in de verkeerde richting. Ik verloor het plezier hebben in de dingen die ik graag deed en als klap op de vuurpijl kon ik mijzelf niet helpen. Ik moest wachten."

Gevangen

De coronacrisis had een grote invloed op Duncans gemoedstoestand. "Binnen zijn liet mij gevangen voelen. Het was alsof de wereld verderging, maar ik niet. Ik worstelde met mijn emoties en gedachten."

Na een tijdje ging het langzaam iets beter met de superster. Hij begon aan zichzelf te werken en sprak dingen uit in plaats van alles voor zichzelf te houden. "Ik liet dingen los en focuste mij op de dingen die ik WEL heb. Mijn gedachten veranderden en zo ook mijn wereld. (...) Ik voel mij nu sterker dan ooit."

Succes in Amerika

Eerder sprak Shownieuws nog met Duncan over het succes in Amerika. Hij kon het toen nog maar moeilijk bevatten, zo is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.