Terug

Volg Shownieuws

Emotionele Evelien de Bruijn neemt afscheid van haar zoon

Nieuws

7 sep 2021, 20:05

Het was een emotionele dag voor Evelien de Bruijn. Ze moest op Schiphol afscheid nemen van haar zoon Boris en dat valt haar zwaar.

"Deze trotse en immens emotioneel incontinente moeder heeft net, -samen met z’n vader, bonusvader, oma en bestie- haar grote zoon uitgezwaaid", deelt ze op Instagram. "Hij vertrekt naar zijn droomstad New York, waar hij gaat studeren aan zijn droomuniversiteit."

Boris vertrekt voor 16 maanden naar New York. Evelien vertelt dat juist daardoor de afgelopen zes weken zo fijn waren om met haar zoon door te brengen. "Ergernissen over volle asbakken en vieze kleren op een hoopje, die werden vergeten door de mooie gesprekken, een avondje doorhalen of een ‘paardenbeet’ in mijn knie." Voorlopig kan de familie hem niet opzoeken. Dus telt Evelien nu al af naar Kerst. "Nog 109 dagen."

Honden

Eerder sprak Evelien de Bruijn zich uit over een voor haar erg belangrijk onderwerp. Ze is boos op mensen die een hond hebben gekocht in coronatijd. "Op een gegeven moment gaan mensen weer aan het werk en dan zit het beestje alleen thuis". Je ziet het in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.