Terug

Volg Shownieuws

Emotionele Frans Duijts: 'Het went nooit'

Nieuws

13 juni 2024, 21:06

Frans Duijts deelt op Instagram een emotioneel bericht. Het was woensdag namelijk de sterfdag van zijn vader. In 2020 sprak Frans tijdens een Shownieuws special over het verschrikkelijke verlies (zie video).

De zanger plaatst een foto van het graf van zijn vader. "Ik moet papa nu al zes jaar missen. het went nooit en het missen gaat niet over", schrijft Frans. "Ze zeggen dat de pijn slijt maar dat gaat verdomd langzaam. Mis je pap."

Reacties

Frans kan op veel steun van zijn volgers rekenen. Zo schrijft iemand: "Blijven lastige dagen". Een ander reageert: "Sterkte vandaag voor jullie en geef je lieve mama een knuffel van me".

Blij

Frans had ook iets te vieren woensdag. Want zijn dochter Alisha heeft haar examens gehaald. "Ja ja, ze is geslaagd! Geen enkele onvoldoende. Dus echt super trots op Alisha Duijts!" schrijft hij bij een foto van zijn blije dochter.

Kinderen van BN'ers geslaagd
1:53
Kinderen van BN'ers geslaagd

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.