Terug

Volg Shownieuws

Emotionele Gordon: 'Ik hou onvoorwaardelijk veel van hem'

Nieuws

12 apr 2022, 08:54

Een bijzondere dag voor Gordon. Zijn ex-partner en goede vriend Patrick blaast vandaag 55 kaarsjes uit, en wordt door Gordon getrakteerd op een emotioneel bericht...

"Mijn allerliefste schat is vandaag jarig! 55! Waarvan ik al 35 jaar onderdeel mag zijn!", schrijft de zanger bij een foto van Patrick. "Ik hou onvoorwaardelijk van hem en ben trots op om zijn vriend te zijn! Door alles heen zijn we gekomen en echt zonder hem had ik hier niet eens meer geweest."

Gordon sluit af met een lieve boodschap voor zijn goede vriend. "Dus lieve Patrick de Bruin wars van alle sociale media van harte gefeliciteerd je bent de mooiste mens die ik ooit heb mogen ontmoeten! En 55 en er zo uitzien? Wauw! Hou van jou!"

Auto

Gordon geniet volop van het leven in Dubai. De artiest laat zondag op Instagram weten in een peperdure auto te zitten, maar te zien is dat hij er moeilijk weer uit komt. Je ziet de beelden in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.