Terug

Volg Shownieuws

Emotionele Jan Boskamp krabbelt op: 'Beetje bij beetje gaat het beter'

Nieuws

24 dec 2021, 16:04

Voetbalanalist Jan Boskamp is ietwat aan de betere hand, nadat Jan vorige maand geconfronteerd werd met een verschrikkelijk verlies in de familie. Zijn pas 19-jarige kleinzoon was namelijk overleden.

Aan Het Belang van Limburg heeft Boskamp laten weetje 'beetje bij beetje' weer op te krabbelen. "Ik probeer niet te veel aan dit drama te denken", aldus Boskamp. „Twee maanden was ik niet op tv geweest. Ik had een tijdje geen voetbal gekeken, maar de liefde voor het spelletje is niet verdwenen.”

Hij probeert dus de draad langzaam maar zeker weer op te pakken. Zo is de voetbalanalist, die in België woont, vorige week voor het eerst naar Nederland gegaan ’om wat vrienden te bezoeken’ „En ik heb Frank Raes (een Belgisch sportjournalist, red.) beloofd dat ik er dinsdag bij ga zijn als hij zijn laatste Extra Time-uitzending zal presenteren. Zoals ik me nu – op dit moment – voel, zal ik erbij zijn. Maar als het niet gaat, blijf ik thuis. Je kan daar niet gaan zitten en niks zeggen, toch?”

Boskamp was vaste gast in de voetbaltalkshow Veronica Inside. Onduidelijk is of hij ook te zien zal zijn in VI Vandaag, de nieuwe talkshow van Wilfred Genee, Johan Derksen en

Wilfred Genee

Ook zijn goede Veronica Inside-vriend Wilfred Genee kreeg dit jaar te maken met een drama binnen de familie. Zijn vader overleed plotseling...

In De Oranjezomer liet collega Johan Derksen zich uit over de verdrietige kwestie. Het was voor de hele familie een heftige zomer. In de video bovenaan de pagina vertelde Johan wat er aan de hand was. Met de moeder van Wilfred ging het naar omstandigheden redelijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.