Terug

Volg Shownieuws

Emotionele Lola Brood openhartig over gemis vader: 'Hoe was hij als opa geweest?'

Nieuws

6 nov 2022, 09:22

Ondanks dat Lola Brood hoog zwanger is, heeft ze zaterdag 5 november haar eigen kledinglijn gelanceerd. Deze datum heeft ze niet zomaar gekozen. Het is namelijk de geboortedag van haar vader Herman Brood. Shownieuws was bij de lancering van de kleidinglijn en vroeg Lola tevens naar haar zwangerschap.

Het is inmiddels alweer 21 jaar geleden dat Herman Brood overleden is. Lola was 16 toen ze voorgoed afscheid moest nemen van haar vader. De twee hebben samen altijd veel getekend en daar komt haar creativiteit dan ook vandaan. In bovenstaande video is een emotionele Lola te zien die haar vader extra mist in deze bijzondere en intense periode.

Bekijk onderstaande video voor meer over de lancering van Lola's kledinglijn. 

Lola Brood lanceert eigen kledinglijn
4:38
Lola Brood lanceert eigen kledinglijn

Lola is in verwachting van een meisje. "Sinds enige tijd heb ik een lieve vriend en we zijn enorm blij dat ik nu zwanger ben", zegt de 37-jarige kunstenares. "Je kunt wel blijven uitstellen tot dat je alles op orde hebt, maar dat duurde ons te lang. Dus, huppakee, toen moest het maar gebeuren. Ik was heel snel zwanger", liet Lola onlangs weten. Bekijk onderstaande video voor meer over de zwangerschap.

Lola Brood is zwanger
1:51
Lola Brood is zwanger

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.