Terug

Volg Shownieuws

Emotionele Louisa lucht haar hart

Emotionele Louisa lucht haar hart

Nieuws

3 okt 2019, 10:07

Louisa Janssen, bekend van het transgenderkoppel Louisa en Rowan, heeft een emotioneel bericht gepost waarin ze terugblikt op haar moeilijke jeugd.

Zo schrijft ze onder meer: "Als klein jongetje was het een moeilijke tijd, weinig vrienden en familie, altijd maar vechten voor je zelf, je denkt dat je vrienden hebt maar dat was puur om vermaak, want ik was het jongetje dat zelfspot had en zich zelf altijd voor gek neerzette om zo maar de aandacht te krijgen en vrienden te krijgen. Tijden dat ik op deze leeftijd over straat zwierf, was het hard maar ook leerzaam. Ik kwam in werelden terecht, daar kom je niet zo maar als jongetje van 12, geen hond die naar je omkeek, alles zelf moeten doen om te overleven."

https://www.instagram.com/p/B3JHMu7gmSw/

Maar door haar vechtlust heeft nu ze heel veel bereikt. Daarover zegt ze: "Zo veel moois gezien en gekregen, en dan maar denken dat er mensen waren die dichtbij stonden, me uitlachten (...) Maar kijk me nu, ik ben zo gelukkig met mijn gezin, mijn gezin is mijn alles! Voor ik een gezin had, was ik vaak depressief, dacht vaak: wat boeit het leven mij nou, voelde me vaak in de steek gelaten, opzij gezet en daar kan ik soms heel erg mee zitten als ik met iemand een band heb. En het is eens over, dan kan ik zo ongelukkig worden, maar die tijd is voorbij. Elke morgen zie ik een klein jongetje in bed staan met een lach, armpjes omhoog van: "Pak mij" en dan krijg je een kusje, een knuffeltje ❤️ Dan is dat toch het mooiste wat er is in het leven..."

https://www.instagram.com/p/B2jc6ujof4A/

Louisa en Rowan verwelkomden eind december 2017 een zoontje: Mikai.

Het transgenderkoppel is al meer dan 15 jaar samen. Louisa is geboren als jongen en heette Lowieke. Rowan kwam ter wereld als Rosanna.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.