Terug

Volg Shownieuws

Emotionele Rachel Hazes geeft advies

Nieuws

8 apr 2022, 10:40

Rachel Hazes laat in een emotioneel bericht weten erg dankbaar te zijn. Na haar openhartige interview over onder andere haar zelfmoordpoging, deelt zij haar advies om niet in dezelfde situatie te komen...

"Lieve Andries, bedankt voor dit mooie gevoelige interview", richt ze zich tot de verslaggever van Nieuwe Revu. "Zelden heb ik mij zo kwetsbaar en open opgesteld, maar mede dankzij jou is dit een diepgaand gesprek geworden."

Hierbij mijn verhaal...

"Lieve mensen, hierbij mijn verhaal", vervolgt Rachel. "Het heeft mij veel pijn en verdriet gedaan en wil dit graag met jullie delen, voor de mensen die het hier ook moeilijk mee hebben."

"Het is namelijk wel goed om iets hardop te zeggen en ook uit te spreken", aldus de weduwe van André Hazes en ex van Klaas Otto. "Het leven is namelijk heel erg mooi en daarom moeten we daar elke dag van genieten!"

Tip

Ze heeft een belangrijke tip. "Mensen die met deze problemen kampen geef ik het advies om toch de hulp te gaan zoeken. Niemand is namelijk alleen. Veel liefs."

Het openhartige en emotionele gesprek dat Rachel had is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via 113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.