Terug

Volg Shownieuws

Emotionele René Froger speecht op uitvaart Dominic Grant

Emotionele René Froger speecht op uitvaart Dominic Grant

Nieuws

7 dec 2020, 15:09

Maandagmiddag is de uitvaart geweest van zanger Dominic Grant en die was te volgen via een livestream. Goede vriend René Froger en zijn vrouw Natasja waren ook aanwezig en René hield zelfs een emotionele speech.

Het publieke afscheid vond plaatst in het Thanet Crematorium in Margat (Engeland). René en Natasja zaten achter Dominic's vrouw Julie Forsyth en hun kinderen.

Toen René het woord kreeg, vertelde hij over de de mooie reizen die de twee hebben gemaakt in hun veertig jaar vriendschap. Het werd hem tijdens de speech een paar keer te veel, maar Natasja was daar om hem te troosten. In de video bovenaan dit artikel is te zien hoe René eerder vertelde over de band die hij had met Dominic.

Dominic Grant vormde samen met zijn vrouw Julie een muzikaal duo. In totaal brachten ze meer dan tien countryalbums en traden over de hele wereld op. Dominic werd 71 jaar oud.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.